![]() |
Looking good! |
Vajaa kilo porsaanlapaa, muutama porkkana, 200gr herkkusieniä,
2x sipulia, 2x valkosipulia ja inkivääriä muutama sentti.
![]() |
Siivuiksi taikka paloiksi ei mitään väliä. |
Porsaanlapa on lihaa halvimmasta päästä 4.60e/kg.
![]() |
Lavan palottelin noin parin peukalon kokoisiksi. |
Ruskistin lihat ja lisäsin sienet, sipulit ja porkkanat sekaan.
Hetken päästä 2dl vasikkafondia ja timjamia + pari laakerinlehteä,
mausteiksi paprikajauhetta, mustapippuria ja sormisuolaa.
Pidin pataa uunissa noin 150c:ssa reilu 3h. Liha oli mureaa ja hajosi
erittäin helposti. Tarjoillaan tietenkin kuorimattomien perunoiden kanssa.
![]() |
Tämä ilmeisesti on sitä hyvää ja halpaa kotiruokaa mistä aina puhutaan ? |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti