En luota valmiiseen bbq mausteeseen kovinkaan paljoa joten ennen uunitusta pesen enimmät pois.
Lihaköntti paistoastiaan rasvapuoli ylöspäin, lämpöä uuniin noin 100-120c paistellaan 4h jonka jälkeen otetaan grillivastuksella väriä pintaan. Tätä helpommaksi ei kyllä lihan valmistus enään muutu, runsaan rasvakerroksen takia liha ei pääse kuivumaan lainkaan mikä tekee grillikyljestä ehdottomasti yhden parhaista lihoista niin uuniin, grilliin kuin savustimeen.
Lämpötilakaan ei niin nöpönuuka ole, mutta lopputulos saattaa hieman kärsiä, jos lähdetään tohottamaan päälle 200c uunissa. Lopputulos oli oikein maistuva valmiiksi marinoiduksi tuotteeksi, mutta mausteita ja suolaa olisi saanut olla pykälän verran enemmän. Nautiskelin lihat itse keitetyn bbq kastikkeen kera joten mausteiden puute ei paljoa merkannut tällä kerralla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti