Alkuperäinen ohje löytyy Hesarin sivuilta: Rocky road
- 200 g tummaa suklaata, lisäsin itse vielä 200gr valkoista suklaata
- 1/2 dl rusinoita
- 1 dl pekaani- tai muita pähkinöitä, lisäsin itse pelkästään suolapähkinöitä(toimii)
- 100 g vaahtokarkkeja
- Paloittele suklaa kulhoon. Sulata se mikroaaltouunissa niin, että sekoittelet seosta pienin väliajoin, jos käytät valkoista ja tummaa suklaata niin varaa molemmille omat astiat sulatukseen.
- Hienonna pekaanipähkinöitä veitsellä hieman, suolapähkinät menee sellaisenaan. Jos vaahtokarkit ovat hyvin suuria, paloittele hieman niitäkin. Itse laitoin osan vaahtokarkeista kolmeen osaan.
- Sekoita ainekset yhteen ja Levitä massa voi- tai leivinpaperin päälle vuokaan. Nosta kylmään jähmettymään. Jos käytät valkoista ja tummaa suklaata niin älä sekoita niitä keskenään.
- Leikkaa jähmettynyt levy paloiksi terävällä veitsellä. Tarjoa.
Nami, iso herkku! Tämä on minun to-do listassa :)
VastaaPoista