lauantai 14. heinäkuuta 2012

Pizza ja puinen lapio

Tekasin muutaman pienen pizzan pitkästä aikaa. Kastikkeeksi italialaista tölkkitomaattia,
juustoksi emmentalia, mozzarellaa ja vuohenjuustoa. Pizzat oon viimeiset pari kertaa
paistellu ihan normaalissa uunissa grillivastuksen avustukselle, kaapista löytyy lisäksi
obh nordican pizzapronto.

Kaikki juustot ostettu Lidlistä eli ei mitään kallista tavaraa, mutta aivan yhtä hyvää ellei
parempaa mitä normikaupassa hieman kalliimmat juustot.


Jos paistelette normaalissa uunissa niin kehotan ostamaan tulenkestäviä tiiliä taikka palan
vuolukiveä ritilän päälle, itse käytän vuolukiveä.


Tekasin tänään myös puisen pizzalapion joka helpottaa pizzojen uuniin nostamista erittäin paljon.
Lapio on tehty koivusesta liimalevystä jota sattui lojumaan hyllyllä pieni palanen.

Ei tästä mitään designia tullut, mutta toimii paremmin mitä uskalsin kuvitella.





Ensimmäiseen pizzaan laitoin täytteeksi pelkästään mozzarella ja emmentali raastetta.




Uunissa noin 5min jonka jälkeen valmista.





Toisena lähti uuniin pizza jossa mozzarellaa raasteena ja pieninä palluroina sekä emmentalia ja
punasipulia.





Kolmantena mozzarella&emmental raastetta + vuohenjuustoa ja vihreitä oliiveja.




Neljäntenä margherita mozzarellalla&emmentalilla ja vuohenjuustolla.




Viimeisenä sitten paria eri mozzarellaa eli raastetta ja niitä pieniä palluroita, emmentalia, punasipulia
ja oliiveja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti