keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Smoked chicken wings

Savustelin tuossa chicken wingejä ja tarkemmin Kariniemen kananpojan hunajasiipiä.
Nämä hunajasiivet on ainuita marinoituja mitä ostan, muussa tapauksessa ostan naturaaleja
suoraan lihatiskiltä.


  


Noin 1 1/2h savustelin matalassa noin 130c lämpötilassa ja sen jälkeen grillasin wingejä suoralla lämmöllä
muutaman minuutin kummaltakin puolelta.





Punaviinissä liotetut Cabernet tammilastut toimii wingien kanssa erinomaisesti!
Virallisesti nämä taitaa olla vanhoja viinitynnyreitä jotka on laitettu hakkeeksi.





Käyttämällä suoraa lämpöä viimeistelyyn saadaan pintaan mukavasti rapsakkuutta ja kärähtäneitä kohtia.
Lopputuloksena päältä rapsakka, mutta sisältä mehevä wingi josta liha lähtee kuin itsestään.









Wingit tarjoillaan sellaisenaan tai vaikkapa näin kesällä salaatin ja uusien perunoiden kanssa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti