keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Helppo nuudeliwokki

Nuudeliwokki on herkullisesta maustaan huolimatta helppo ja nopea valmistaa.

-150gr kanan fileesuikaleita tai jauhelihaa.
-Mama täysjyvä chicken flawor 50gr
-Tuoreet: Sipuli, valkosipuli, porkkana, chili.
-Pakastealtaasta: Parsakaalia, vihreitä papuja ja sokeriherneitä.

Mausteet ja kastikkeet:

-Osterikastike 1rkl
-Kalakastike   1rkl
-Soijakastike    2tl

Thaimaalaista tehdessä osterikastike, kalakastike ja soijakastike on
melkein pakollisia joten ainakin nämä kannattaa pitää kaapissa.

Aloita pilkkomalla sipuli, valkosipuli, porkkana ja chili.

Laita pannu lämpenemään ja paista lihat kuumalla pannulla, myöhemmin lisättävissä
maustekastikkeissa on suolaa joten sitä ei tarvitse lisätä.

Lihojen paistuessa kiehauta 3dl vettä ja heitä nuudelit sekaan. Anna nuudelien hautua
muutaman minutti.

Nuudelien ollessa kattilassa lisää kasvikset ja maustekastikkeet lihojen sekaan,
paistele muutama minuutti jonka jälkeen lisää nuudelit.

Paista nuudelien kanssa vielä minuutti toista ja ateria on valmis.

Koko hommassa kestää tekijästä riippuen noin 15min sisältäen alkuvalmistelut.


Annosta voi tuunata vaikkapa muutamalla eri värisellä chilillä taikka tuoreilla yrteillä.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti