perjantai 13. huhtikuuta 2012

Ohrarieska

Rieskan teko on helppoa, tarvitset vain vettä jauhoja ja suolaa.

Ensimmäisellä kerralla tuskin saat juuri sellaista pintaa taikka koostumusta
kuin haluaisit, mutta roskiin ei varmasti tarvitse heittää ainuttakaan.

Tässä käytetty ohje oli suoraan myllynparas ohrajauho paketin kyljessä.

Kokeilin myös lisätä voita taikinaan ja mielestäni ne maistuivat paremmalle kuin
ilman voita paistetut.


Ohrarieska:

2dl vettä
4-4.5dl ohrajauhoja
1.5tl suolaa

Vesi ja suola astiaan sitten jauhot.

Sekoita taikina sähkövatkaimella.






























Kauli taikinasta pyöreitä rieskoja.




















Näistä tuli mallia rapsakka, paistettu vuolukivellä 200c uunin keskiosassa.


Voita päälle ja thumps up!

































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti