lauantai 26. toukokuuta 2012

Beer can chicken 1/2

Jälleen yksi hyvä grilliherkku testipenkissä. Kokonainen kana jonka persauksiin työnnetään
kaljatölkki pitämään liha mehevänä ja kosteana.

Ostetaan maustamaton kokonainen kana tai broileri ja maustetaan limellä, suolalla,
muutamalla erilaisella grillimausteella ja oliiviöljyllä.


Mausteet tilattu Iherbista.

Hiero öljy ja mausteet pintaan sekä sisään, itse laitoin lisäksi vielä yhden sipulin sisuksiin.


Öljyttynä ja maustettuna, nyt folioon ja huomenna grilliin.










Kalja ei varsinaisesti tuo makua lihaan, mutta pitää sen kosteana eikä päästä sitä kuivumaan.
Halutessasi voit jättää kaljan pois ja korvata sen vaikka cocis tölkillä.


Huomenna persauksiin!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti