sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Porsaan kassler 1/2

Oon yrittänyt pitäytyä erossa kassler lihasta, mutta lihatiskillä se näytti sen verran hyvältä
että päätin testata pitkästä aikaa.

Huonot kokemukset muistuu mieleen vuosien takaa grillipihveistä jotka oli
tehty huonoimmista ja jänteisimmistä osista mitä kasslerista löytyy, täyttä sontaa eikä
huono marinadikaan tuota pelastanut.


Ei kaikista halvinta, mutta eipä tämä nyt mitään kermaperseiden tavaraa ole.


















Periaatteessa kassler on hyvää lihaa ja ainakin Jenkkilässä erittäin suosittua savustushommissa
ja pulled pork yms sovelluksissa. Suomessa minunkin kohdalla sattunut ongelma saattaa
olla vaan turhankin yleistä ja pilaa kerralla kasslerin maineen.

 
Vielä kun saisi hieman lisää rasvaa tuohon päälle.


Dryrubina käytän tässäkin samaa mausteseosta mitä aiemmin tehdyssä porsaanlavassa. 
Maustetta laitan reilusti eli enemmänkin desimitalla kuin teelusikalla, sekotus ei ole
liian mausteista taikka suolaista joten liikamaustamista ei helposti tapahtu.
 

Dryrub pintaan ja kaappiin ootteleen huomista savustamista.








































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti