sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Smoked pork sandwich

Savustettua porsaanfilettä jäi vielä sen verran että sain tekaistua tuollaisen herkullisen Subway
tyylisen täytetyn patongin.

Pantongiksi valikoitui lähikaupan hyllyltä Rainbown esipaistettu taikinajuureen tehty maalaispatonki.
Patonkia paistetaan vain noin 8min +200c uunissa jonka jälkeen se on pinnaltaan rapea ja sisältä pehmeä,
pintakin ottaa väriä mukavasti.


















Täytteet voi jokainen latoa missä järjestyksessä itse haluaa, mutta tässä lista alhaalta ylöspäin
mitä itse käytin:

-juusto
-silputtu jäävuorisalaatti
-majoneesi
-oliiviöljy&balsamico viinietikka
-kurkku
-tomaatti
-valkosipulikastike
-ohueksi leikattua porsaanfilettä limittäin noin 200g
-suolakurkkua
-punasipulia
-suolaa
-rouhittu mustapippuria
-amazon chipotle kastiketta
-itse tehty bbq kastike
-la costena chipotle majoneesi
-frenchs makea sinappi
-rouhittu mustapippuri


Täytteitä laitoin kohtuullisesti eli ainakin yhtä paljon mitä Subwayssa. Patongista tuli yksi parhaista
mitä olen koskaan syönyt, kuivamausteita olisi voinut käyttää muitakin kuin vain suolaa ja mustapippuria.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti