lauantai 11. elokuuta 2012

Lehtipihvit naudan ulkofileestä

Lehtipihvit on todella helppoja ja nopeita valmistaa. Naudan ulkofile sopii parhaiten lehtipihvien
aihioksi. Kilon fileestä tekasee helposti noin kymmenen mukavan kokoista pihviä.




Fileestä leikataan tuollaisia sentin toista paksuisia siivuja jotka nuijitaan noin kolminkertaiseksi.
Kuvassa vasemmalla lähtökohta, muutamalla nuijan iskulla murea file kasvaa lähes kolminkertaiseksi.

Pihvit maustoin rouhitulla mustapippurilla ja Simply organicin spicy steak seasoningilla (iherb).





Kuumenna pannu oikeasti kuumaksi ja lisää nokare voita, paista molemmilta puolilta vain 15-30s.
Tarjoillaan esimerkiksi kermaperunoiden, paistetun sipulin ja uunikasvisten kanssa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti