lauantai 8. syyskuuta 2012

Bacon explosion

Pitänyt pidemmän aikaa testata tuollaista jauhelihasta tehtyä mureketta mikä käärästään pekonista
punottuun ruudukkoon.


1.2kg sika-nautaa
2 kananmunaa
200gr juustoraastetta
1 sipuli kuullotettuna
mausteita


Vaivasin koneella taikinan tasaiseksi massaksi ja lisäsin joukkoon  pari kananmunaa, suolaa, mustapippuria ja
bbq mausteseosta. Taikinan voi levittää vaikka leivinpaperin päälle missä se on myös helppo rullata.






















Ohjeet punomiseen kannattaa tsekata vaikka seuraavasta linkistä: How to make a bacon weave
Itse tein siis ilman ohjetta tuollaisen jonkinlaisen ruudukon...













 






Pekonipommi valmiina uuniin.




















Paistelin noin 200c kunnes sisälämpö näytti noin +75c.




















Lopputulos oli mielestäni hyvä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti