perjantai 28. syyskuuta 2012

Steak salad - Pihvi salaatti

Helppo ja nopeahko salaatti naudan sisäfileestä.


Tomaatti
Salaatti mix
Sipuli
Kurkku
Sisäfilettä 150gr
Oliiviöljyä
Balsamico
Suolaa
Mustapippuria


Liha oli kerrassaan törkeästi leikattu, mutta eipä näitä pääse oikeen hypisteleen, kun vakuumipakattua
ostaa, taattua Rainbow laatua...






Aloitin homman laittamalla uunin lämpeneen 200c. Uunin lämmettyä paistoin pihvejä kuumalla parilalla
noin minuutin molemmilta puolilta, tämän jälkeen uunissa vielä noin 10min.
Sillä välillä, kun pihvit on uunissa leikkaan sipulin, tomaatin ja kurkun siivuiksi ja laitan kulhoon salaattien kanssa, mausteina mustapippuria, suolaa, balsamicoa ja oliiviöljyä.

Lihojen tultua uunista kääräsin ne folioon ja annoin olla pöydänpäällä viitisen minuuttia.
Tämän jälkeen ei tarvitse muuta kuin nostaa kouralla salaattia lautaselle ja paloitella liha päällimmäiseksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti